大学体验英语综合教程2(第三版)课后翻译答案

大学体验英语综合教程2第三版课后翻译答案

Unit1

1. 任何年满18岁的人都有资格投票。(be eligible to, vote) Answer:Anyone over the age of 18 is eligible to vote.

2. 每学期开学前,这些奖学金的申请表格就会由学校发给每一个学生。(apply for, scholarship)

Answer:A form to apply for these scholarships is sent by the university to every student before the start of every semester.

3. 遵照医生的建议,我决定戒烟。(on the advice of)

Answer:On the advice of my doctor, I decided to give up smoking.

4. 公园位于县城的正中央。(be located in)

Answer:The park is located right in the center of town.

5. 这所大学提供了我们所需的所有材料和设备。(facilities)

Answer:The university provides all the materials and facilities we desire.

1. 他们花了多年的时间寻找内心的平静,但是收效甚微。(search for)

Answer:They spent many years searching for peace of mind, but with little success.

2. 这种新药的成功研制已经使许多疾病的治疗发生了根本性的变革。(revolutionize) Answer:The successful development of the new drug has revolutionized the treatment of many diseases.

3. 由于这个国家的经济不景气,这家公司濒于破产。(on the edge of)

Answer:The company is on the edge of bankruptcy due to the economic depression in the country.

4. 大学毕业后他成为了一名护士。他认为护士这一职业可能很有发展前途。(rewarding) Answer:He became a nurse after college. He thought nursing could be a very rewarding career.

5. 他像往常一样在文件上签了名。(just as)

Answer:He signed his name on the paper just as he has always done it.

Unit2

1. 警察们正忙着填写关于这场事故的各种表格。(fill out)

Answer:The policemen are busy fi lling out forms about the accident.

2. 我想在还车之前把油箱加满。(fill up, fuel tank)

Answer:I want to fi ll up the fuel tank before returning the car.

3. 如果你要投诉,最好遵循正确的程序。(follow the procedure)

Answer:If you want to make a complaint, you’d better follow the correct procedure.

4. 要不是约翰帮忙,我们绝不会这么快就完成实验。(without)

Answer:We couldn’t have fi nished the experiment so soon without John’s help.

Word文档免费下载Word文档免费下载:大学体验英语综合教程2(第三版)课后翻译答案 (共5页,当前第1页)

大学体验英语综合教程2(第三版)课后翻译答案相关文档

最新文档

返回顶部